Ønsker du gode og sunde fødder? – Så læs med her

Døjer du nogle gange med dine fødder? Eller ønsker du blot sundere fødder, end du allerede har? Fødderne er en vigtig del af kroppen, da du faktisk bruger dem hver dag. Derfor er det også en god idé at passe på dem, så godt du kan – for det er det eneste par du har og kommer til at få.

Gode sko er et must

Dine fødder bærer vægten af din krop hver eneste dag, og derfor er det vigtigt, at du går i nogle gode sko. Det gælder uanset, om skoene er ment til arbejde, sport eller noget helt tredje. Du kan finde en sko, der passer til enhver lejlighed. Hvis du for eksempel kan lide at løbe, er det et must, du har en sko, der absorberer stød og er tilpasset netop din løbestil. Hvis din arbejdsdag er meget lang og kræver mange skridt, er det altså også vigtigt med en god sko.

En massagestol

Gode fødder får man ikke kun ved at bruge gode sko. En massagestol kan ligeledes hjælpe til din sundhed. Du kan nemlig anskaffe dig en massagestol, som både kan massere din overkrop, men faktisk også give læg- og fodmassage. Det kan løsne op i dine led og forbedrer din blodtilførsel i kroppen, som giver gode fødder.

Husk at soignere dine fødder

Et vigtigt punkt er også soignering af dine fødder. Et dejlig varmt fodbad kan gøre underværker. Udover det er rart for fødderne, er det også sundt for dem. Du kan starte med at blødgøre dem i vandet for derefter at skrubbe dem lidt. Når du er i gang, kan du ordne dine negle, hvor du skubber neglebåndene ned, eventuelt kan du klippe neglene, hvis de trænger. Efterfølgende kan du smøre dem ind i en god fodcreme, som kan give dem lidt fugt.