Liewood – produkter af høj kvalitet, der gør livet endnu sødere

Liewood er et dansk livsstilsmærke for børn, der blev grundlagt i 2015 af Anne Lise Kaalund og hendes mand, Christian Lissau. Liewood tilbyder moderne design til børn med et højt fokus på kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed. Deres designs er inspireret af skandinavisk stil, naturlige materialer, miljøvenlige prints og bløde farver. Liewood dækker hele livsstilen for børn fra 0 til 12 år med produkter som møbler, legetøj, tekstiler og tilbehør.

Liewoods produkter er fremstillet af økologisk bomuld, bambusviskose eller genbrugspolyester med deres unikke prints, der er GOTS-certificeret eller OEKO-TEX® Standard 100-certificeret. De har også kollektioner med innovative materialekombinationer som f.eks. læder/bomuld, uld/linned og silikone/træ. Liewood kombinerer funktionalitet og komfort med et smukt design, hvilket gør det til et perfekt valg for forældre, der er på udkig efter bæredygtige produkter til deres børn.

Liewood laver miljøvenlige produkter til deres kunder

De handler ikke kun om at skabe smukke ting, men også om at passe på vores planet ved at producere ansvarligt fremstillede produkter, der holder længe. Liewood er dedikeret til at være en del af løsningen, når det kommer til at beskytte miljøet mod at blive skadet yderligere. Liewoods design er lavet til at blive elsket og levet i; det er med til at skabe særlige minder, der vil vare i generationer.

Med dem kan du stole på, at dit barn er omgivet af kvalitetsmaterialer, sikker konstruktion og miljøvenlige produktionsmetoder. Liewood tilbyder moderne livsstilsløsninger til familier, der bekymrer sig om deres planet og ønsker at give deres børn det bedste. De gør virkelig en forskel i den måde, hvorpå vi passer på vores planet og dens indbyggere, både nu og i fremtiden.

Liewood er fremstillet af økologisk bomuld

Med sit rene design og materialer af høj kvalitet er Liewood hurtigt blevet populært blandt forældre på udkig efter etiske, bæredygtige valgmuligheder til deres børn. Liewoods produkter er fremstillet af certificeret økologisk bomuld og bambusmaterialer med sikkerhed som højeste prioritet. Liewood-kollektionen omfatter alt fra tøj til legetøj og tilbehør til babyer og børn. Der findes også boligindretningsartikler som sengetøj og tæpper, som tilføjer et ekstra lag af komfort og glæde til ethvert familieområde. Deres stil er Scandi-inspireret; den har enkle, men tidløse designs, der appellerer til forældre, som ønsker noget særligt til deres børn uden at gå på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed.