Indlægssåler i regnstøvler

Har du nogensinde tænkt over hvor meget – eller rettere hvor lidt – støtte dine fødder får når du har gummistøvler på? Måske endda mange timer dagligt hvis du arbejder i marker, på fabrikker og lign. eller blot hvis du elsker at gå og rode i haven hele året rundt?

I sagens natur er det ret begrænset hvor stift og dermed støttende gummi kan være – det er super til at holde regn og våde fødder væk, men ikke helt godt, hvis du vil undgå smerter i fødderne, benene, ryggen og resten af kroppen. Derfor skulle du seriøst overveje at investere i meget mere velvære og trivsel blot ved en simpel øvelse: køb indlægssåler her og mærk med det samme, hvor godt det føles.

Selv hesten under din sadel kan mærke en klar forskel!

For når du selv undgår smerter og ømhed, så vil din langt mere energi og velvære smitte positivt af på dyret under dig. Det har mange års erfaring på hesteryg og i ridestøvler vist mange af de yderst tilfredse kunder, som den danske virksomhed i Ikast, Align Footwear, har i hele Europa. Deres indlægssåler er baseret på en logisk patenteret teknologi, hvor støtten på hælen af sålen vil sørge for, at dine fødder står korrekt og helt lige i støvlerne og ikke mindst, at dine muskler og sener under fødderne kan få bevægelsesfrihed. På den måde kan du undgå smerter, ømhed og endda det virkelig trælse: at udvikle hælspore og forfodsnedfald med tiden.

Med et simpelt og enkelt click på køb indlægssåler her sikrer du dig mange skønne timer hvad end årsagen til, at du har regnstøvler på. Og det bedste er næsten and hvis du IKKE kan mærke en positiv effekt på fødder og krop på 60 dage, så kan du returnere indlægssålerne til Align Footwear i Ikast igen og få dine penge refunderet! På den måde sikrer du dig også mod spild af penge – slet ikke så dårligt..